Зареждане

Епизод #6 от подкаста за бойни изкуства - този понеделник

Епизод #6 от подкаста за бойни изкуства - този понеделник
Публикувано на: Януари 30, 2020 в 14:33 ч
Шестия епизод видео-подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live ще се излъчи на 3-ти февруари от 19:30 на живо в MMA.BG и в нашата фейсбук страница, където ще може с коментари да се включвате в дискусиите.

И този път подкастът ще бъде в 3 рунда по 25 минути, като трите теми, които ще са на фокус са:
  1. Разликата между боен спорт и бойно изкуство - какво разграничава едното от другото и има ли разлика изобщо?
  2. Реализмът в залата и на улицата - ако си нинджа на ринга, безсмъртен ли си при конфликт в неконтролирана среда?
  3. Новата мода в бойните спортове - боксът с голи ръце и защо все повече бойни атлети записват участия в Bare Knuckle Fighting Championship.
Гледайте ни на живо и се включвайте в дискусиите с коментари в излъчването в Facebook от 19:30 в понеделник (3 февруари).
 
 
Водещи в този подкаст освен ММА боецът Владислав Генов, Станимир Христов - трениращ и състезаващ се от дълги години в различни бойни дисциплини, Павел Илиев - дългогодишен треньор, специализирал се във филипинските бойни изкуства (с палки и ножове) както и един от пионерите при развитието на бойните спортове у нас и създател на системата "Бокидо", Кирил Алексиев, под чието ръководство излизат първите завършени ММА бойци в зората на свободните двубои у нас, както и човек, който знае много добре как стоят нещата не само в ринга, но и в среда, в която правила няма.

Очаквайте MMA.BG Live #6 този понеделник - започваме в 19:30, бъдете част от дискусията с коментарите си в Facebook.

В предходния епизод, който е гледан от над 10 000 души в различните платформи, обсъдихме феноменът Макгрегър и бруталната му победа за 40 секунди при завръщането му в UFC, поговорихме си за бокс и за мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа, както и дискутирахме каква е тайната на мотивацията и това как да не спираме с тренировките дългосрочно. Eпизод 5 може да видите тук.

Гледайте ни на живо, включвайте се в дискусиите и споделяйте полезното съдържание, което правим, за да стигне то до повече хора и за да имаме стимул да продължаваме редовно с подкаста. За момента той е плраниран да се провежда през понеделник.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес