Зареждане

Боб Сап спечели бой с чували в Тайланд

Боб Сап спечели бой с чували в Тайланд
Публикувано на: Януари 2, 2023 в 00:00 ч
 В Тайланд определено знаят как да разсмеят феновете на бойните изкуства.

Новогодишното настроение може да се събуди не само като отидете на пазар, нарежете салати и мезета или гледате вечни филмки като „Сам вкъщи“. Тайландската промоция Full Metal Dojo предложи още един вариант за настроение. На събитието Fight Circus 5 видяхме завръщането на Боб Сап, който участва в нестандартен 'бой'.

Собственикът на лигата Джон Нът също участва в тази среща, заедно с двама други неизвестни състезатели. Не е ясно какво има в чувалите, но вероятно е нещо тежко, което в същото време не е много твърдо, за да нямат сътресения след пердаха.

Срещата изглеждаше доста хаотично. Ако в началото изглеждаше, че всеки се бие срещу всеки, докато не излъчат само един победител, то във втория рунд правилата се промениха в движение. Бойците се съгласиха да се бият по двойки. Сап и Нът обединиха сили срещу неизвестните състезатели.

Официално правилата не бяха обявени, но се видя, че участниците в битката бяха елиминирани след нокдаун. Когато Сап беше единственият, който все още не беше паднал, той триумфално вдигна ръце в небето и получи трофей от организаторите - малка пинята под формата на кон, която веднага разкъса на парчета.

Ето видео от този цирк:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес