Зареждане

Андрю Тейт прие исляма

Андрю Тейт прие исляма
Публикувано на: Октомври 28, 2022 в 00:00 ч
Влиятелният инфлуенсър Андрю Тейт е приел исляма. Това беше споделено от неговия приятел Там Хан. Преди няколко дни Хан показа как двамата посещават джамия в ОАЕ, в която изпълняват молитва.

Роден във Вашингтон и израснал в Лутън, бившият кикбоксьор по-рано описа исляма като „последната истинска религия в света“, а сега потвърди, че самият той е мюсюлманин, след като видеото от джамията стана хит в социалните мрежи.

Тейт сподели, че всеки християнин, който вярва в доброто и разбира истинската битка срещу злото, трябва да се обърне към исляма. 

"Бъдете търпеливи, наистина обещанието на Аллах е ИСТИНА! Коран 30:60”.", написа Тейт.

Ето какво написа Хан, който е бивш ММА боец.

"Брат Андрю е много искрен и сърцето му е с исляма. Нека изясня няколко неща. Защо записах как се молим ? Защото помага да се покаже позитивност. Той можеше да каже „не“, но направи това за себе си. 

Това беше частно посещение на джамията. Само аз и той. Андрю го искаше. Планирахме го преди дни, но той всъщност ми напомни днес да отидем. 

Идеята за записа беше само моя. Той не се стремеше да впечатли определена демографска група, той искаше да направи това и ние го направихме. Радвам се, че го направихме, така че хората да видят истинската му страна. 

Това е начин да мотивирате по-малките деца да не се срамуват от това, че са религиозни и се молят. По отношение на неговото засвидетелстване в исляма, то ние се съгласихме, че не трябва да го показваме в интернет.

Никой не е перфектен, но човекът има добро сърце и чисти намерения. Говорихме надълго и нашироко за Корана, хадисите, как се е държал Пророкът, погрешното схващане на исляма и други.", написа Кан в социалните мрежи.

Какво мислите за това, че Тейт вече е мюсюлманин ?













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес