Зареждане

Зукърбърг тренира в стил 'Мисия: Невъзможна'

Зукърбърг тренира в стил 'Мисия: Невъзможна'
Публикувано на: Септември 6, 2023 в 19:15 ч
Отдавна отминаха дните, когато Марк Зукърбърг си навлече колективните подигравки в интернет за това, че използва прекалено много слънцезащитен крем, докато сърфира. Това лято Зук се бори с ММА бойци на плаваща платформа.

В съвместна видео публикация в Instagram с ММА бойците Израел Адесаня, Зукърбърг тренира във водата с Адесаня и австралийския ММА боец Александър Волкановски - всичко това на фона на клип като от "Мисия: Невъзможна".


Все още предстои да видим бой в клетка между Зукърбърг и Елон Мъск - потенциална среща, която се обсъжда от юни, когато Мъск написа в Twitter, че би се съгласил на мач в клетка със Зукърбърг, а главният изпълнителен директор на Meta се съгласи. Макар че тази битка може изобщо да не се случи - Зукърбърг оттогава заяви, че "Елон не говори сериозно" за битка, след като по-късно главният изпълнителен директор на Tesla изказа идеята за "благороден" дебат вместо това - съоснователят на Facebook продължи да демонстрира с пълна сила новата си разкрепостена личност, посветена на битките.

Това е само последното изтъкване на бойните умения на главния изпълнителен директор на Мета, след като по-рано тази година той публикува постове, посветени на синия му колан по джиу-джицу, първия му турнир по джиу-джицу и снимка, на която Зукърбърг стои без тениска между Адесаня и Волкановски.

За първи път Зукърбърг започва да тренира джиу-джицу по време на блокирането от пандемията за COVID-19, а сега тренира джиу-джицу и ММА три-четири пъти седмично - той каза на водещия на подкаст Лекс Фридман, че изучаването на бойни изкуства е свързано с това, че е бил "много бит" като по-млад.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес