Зареждане

Жуниор дос Сантос няма да има милост към Кубрат Пулев

Жуниор дос Сантос няма да има милост към Кубрат Пулев
Публикувано на: Януари 15, 2022 в 04:00 ч
Легендата на UFC Жуниор дос Сантос не планира да показва милост към Кубрат Пулев. Двамата ще се бият в тежка категория на галавечерта на Triad Combat на 26-ти февруари в Хюстън, Тексас. Срещата им ще бъде главна за събитието Triad Combat, което от Triller организират.

Triad Combat включва техники от бокс и ММА в агресивен и с бързо-темпо двубой, в който бойците са в триъгълен ринг, а рундовете са по 2 минути. Вече видяхме дебютната битка на Кобрата под банера на Triller. Пулев нокаутира друга ММА легенда в лицето на Франк Мир за 1 минута и 59 секунди.

Вижте още - Жуниор дос Сантос: Ще вляза за нокаут срещу Кубрат Пулев​​​

Сега бразилската звезда вярва, че може да отсрами ММА бойците, но няма да му е лесно. Жуниор е с рекорд 21-9 в ММА и е в серия от 4 поредни загуби с нокаут. За последно той беше нокаутиран от Сирил Ган през декември 2020 година.

Дос Сантос печели 15 от срещите си с нокаут и 7 пъти пада с нокаут. В своя акаунт в социалните мрежи дос Сантос показа физическата си форма и написа:

Не може да има милост, когато се изкачваш към върха на хранителната верига. Има само едно правило. Бъди ловец или плячка. Готвя се за завръщането на 26-ти февруари в Тексас.

Кой ще спечели в тази битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес