Зареждане

Жаирзиньо Розенструйк: Не мигайте, защото всичко може да свърши за секунди

Жаирзиньо Розенструйк: Не мигайте, защото всичко може да свърши за секунди
Публикувано на: Декември 7, 2019 в 00:00 ч
Жаирзиньо Розенструйк е готов да се възползва максимално от своя златен шанс, който съвсем случайно получи. Той замести Уолт Харис и ще се бие срещу легендата в тежка категория Алистър Овърийм в главната битка на събитието във Вашингтон след броени часове. "Bigi Boy" нокаутира своите опоненти за секудни и е готов да сграбчи този шанс.

Розенструйк идва след победа с нокаут над Андрей Арловски за 29 секунди в началото на миналия месец и ще влезе уверен в октагона. Овърийм от своя страна е в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд и няма да се даде лесно. В тежка категория един удар е решаващ и Жаирзиньо предупреди феновете да не мигат, защото всичко може да свърши за секунди


Добре съм и се вълнувам за този момент. Нямам търпение за битката и нека го направим. Ще направя това, което правя и ще видим какво ще стане. Готов съм за битката. Ще съм фокусиран върху моята работа и ще искам да си я свърша. 

Нокаутирам хората и това е, което правя. Нямам търпение за битката. Тренирал съм здраво и очаквам всичко. Най-важното е да си свърша работата, а след това ще видим. Искам да кажа на феновете да ме следят и да не мигат, защото всичко може да свърши за секунди. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес