Зареждане

Завръщането на Junior dos Santos и още 10 вълнуващи срещи добавиха от UFC към предстоящите си събития

Завръщането на Junior dos Santos и още 10 вълнуващи срещи добавиха от UFC към предстоящите си събития
Публикувано на: Септември 4, 2018 в 10:42 ч
От UFC винаги се опитват да организират най-вълнуващите срещи за своите фенове. Най-голямата бойна организация този път излезе с 8 нови срещи за няколко от предстоящите си събития.

Бившата Invicta FC шампионка в категория петел Tonya Evinger първоначално трябваше да се изправи срещу Ketlen Vieira. Vieira обаче беше принудена да се оттегли и сега тя ще бъде заместена от Aspen Ladd на предстоящото UFC 229, което ще се проведе на 6-ти октомври в Лас Вегас.

От UFC също обявиха и нова среща за UFC 232. Ilir Latifi ще се изправи срещу Corey Anderson в битка в полутежка категория. Събитието ще се проведе на 29-ти декември във Вегас.

Hakeem Dawodu и Kyle Bochniak ще се бият в категория перо на предстоящото UFC 231, което ще се проведе на 8-ми декември в Торонто, Канада.

Jessica Eye и Sijara Eubanks ще се бият в категория муха на UFC 232 на 29-ти декември.

UFC Fight Night 142 пък се уреди с водещо събитие. Бившият UFC шампион в тежка категория Junior dos Santos ще се изправи срещу Tai Tuivasa на 1-ви декември в Австралия.

Състезателите в лека категория Claudio Puelles и Devin Powell ще се бият на UFC Fight Night 140 на 17-ти ноември в Буенос Айрес, Аржентина. Marlon Vera и Guido Cannetti също се очаква да се пуснат в двубой в категория петел същата вечер.

UFC Fight Night 139 ще се проведе на 10-ти ноември в Далас, Тексас. Тогава в битка в категория петел ще влязат Ricardo Ramos и Ricky Simon.

От UFC също обявиха няколко срещи за UFC Fight Night 137, което ще се проведе на 22-ри септември в Сао Пауло, Бразилия.

Бойците в тежка категория Chase Sherman и Augusto Sakai ще се срещнат тогава, като същата вечер ще се бият в категория сламка и Randa Markos и Marina Rodriguez. Същото събитие ще ни представи и двубой в категория муха между Gillian Robertson и Mayra Bueno Silva.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес