Зареждане

За педофилът 8 г., а за Веласкес 20 г. или доживотна!

За педофилът 8 г., а за Веласкес 20 г. или доживотна!
Публикувано на: Ноември 1, 2022 в 14:00 ч
Шестият апелативен съд на Калифорния отхвърли жалба на адвоката на Веласкес, който твърдеше, че арестът му е бил незаконен. Искането от 246 страници, което оспорва минали решения на съдията от окръг Санта Клара Шелина Браун, отказваща освобождаването на Веласкес под гаранция, беше отхвърлено. 

Изправен пред няколко обвинения, включително опит за убийство, Веласкес има насрочено предварително изслушване на 7 ноември в Сан Хосе, Калифорния. Неговата предполагаема жертва, Хари Гуларте, ще има предварително изслушване на собствения си процес на 14 ноември. 

Гуларте е изправен пред едно обвинение в престъпление за непристойни действия с непълнолетно лице, за което се твърди, че е 4-годишният син на Веласкес. 40-годишният Веласкес е изправен пред присъда от 20 години до доживотен затвор, ако бъде признат за виновен. 

Педофилът, Гуларте, който в момента е пуснат под гаранция, е изправен пред присъда от 8 години, ако бъде признат за виновен. И Веласкес, и Гуларте се признаха за невинни. 

Гражданско дело, заведено от семейство Веласкес срещу семейство Гуларте, е в предварителни етапи, като следващото изслушване е насрочено за март 2023 година.

Явно в САЩ ако си педофил, ще получил 8 години, а ако защитиш детето си, тогава ще лежиш доживот.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес