Зареждане

Юрая Хол за Адесаня: Ще го пречукам

Юрая Хол за Адесаня: Ще го пречукам
Публикувано на: Март 3, 2021 в 09:00 ч
Боецът в средната категория на UFC, Юрая Хол е уверен, че ще "пречука" Израел Адесаня, ако двамата се изправят един срещу друг в Октагона.

Хол в момента е на 9-то място в средната категория и е един от многото претенденти, които искат титлата на австралиеца. До момента Адесаня е с перфектна статистика 20-0, а в UFC има 9 победи. Той унищожава всеки застанал на пътя му и има победи с нокаут над имена като Робърт Уитакър и Паоло Коста. Този уикенд Адесаня се качва при полутежките, където ще се опита да стане двоен шампион.

Въпреки новите си амбиции, Адесаня сподели, че не смята да зарязва отговорностите си в средната категория. И ако това е така, Хол е готов за битка.

"Перфектно. Просто перфектно. Това е като японско аниме. Той е Наруто, аз съм Гоку и ще го пречукам," каза Хол. "Но не искам да омаловажавам постигнатото от него. Всеки е на своя път. Това е надпревара.

Много бих искал да се бия с него, защото познавам стила му. Той надигра всичките си противници, но те не са динамични страйкъри. Те се страхуват от височината му и от славата му. Така, че когато той се изправи срещу тях ги пречупва лесно."

Имате ли интерес за двубой между Хол и Адесаня?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес