Зареждане

Йоел Ромеро: Знам как да победя Алекс Перейра

Йоел Ромеро: Знам как да победя Алекс Перейра
Публикувано на: Юни 23, 2024 в 11:00 ч
Йоел Ромеро знае стратегията за победа над шампиона на UFC в полутежка категория Алекс Перейра. „Soldier Of God“ се появи в последния епизод на подкаста „Overdogs Espanol“, където разкри плана за победа над „Poatan“.

Перейра надделя над двама бивши шампиони в дивизията, Иржи Прохазка и Джамал Хил, в последните си две битки в октагона. Неговото гръмотевично ляво кроше също е едно от най-страховитите оръжия в октагона. Сега Алекс се готви за реванш с Прохазка на UFC 303 в края на месеца в Лас Вегас.

Ромеро твърди, че подходът само със страйкинг няма да е от голяма полза срещу Перейра. Кубинският боец вярва, че съперниците на "Poatan" трябва да бъдат динамични в подхода си, ако искат да спечелят. Ключът за победа е в миксирането на борба и страйкинг.

"Много хора говорят как бих се представил в битка срещу големия шампион Алекс Перейра. Той има голям опит и е натурален страйкър. Ще бъде чест да се бия с боец от такъв калибър. Той също е човек, който е роден от жена. Всичко е възможно, след като повярваш. Той има две ръце и аз имам две ръце. 

Всичко може да се случи. Стратегията за битка с Перейра е да водиш миксиран бой. Няма как да биеш само с борба, както и само със страйкинг. Трябва да миксираш.", сподели Ромеро.

Това ли е рецептата за побeда над бразилеца ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес