Зареждане

Yoel Romero потвърди реванша си с Robert Whittaker в UFC 225

Yoel Romero потвърди реванша си с Robert Whittaker в UFC 225
Публикувано на: Март 13, 2018 в 10:40 ч

Преди няколко седмици настоящият шампион в средна категория Robert Whittaker поиска в социалните мрежи реванш срещу Yoel Romero за UFC 225, което ще се проведе на 9-ти юни.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Според "Soldier of God", битката за титлата ще се състои в главната за вечерта среща, като това потвърди само с едно "да" след въпрос на Joe Rogan, чийто гост беше Romero.

Разбира се, от организацията все още предстои да обявят официално тази информация, но на феновете и краткото потвърждение от бойците ни е достатъчно.

Двамата първоначално влязоха в Октагона заедно в UFC 213, когато Whittaker спечели временната в категорията титла. Те трябваше отново да се бият в UFC 221, но Robert беше принуден да се оттегли от събитието заради животозастрашаваща инфекция.

Whittaker вече се възстановява и е напът да се завърне на върха - място, което зае след като Georges St. Pierre се отказа от титлата.

Romero остана в UFC 221 и се би с бившия шампион Luke Rockhold, като го нокаутира в третия рунд, смеем да твърдим, брутално. Yoel не успя да спечели временната титла, тъй като не успя да се вмести в необходимото тегло по време на кантарите.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес