Зареждане

Йоел Ромеро: Джейк Пол, обичам те и скоро ще се видим

Йоел Ромеро: Джейк Пол, обичам те и скоро ще се видим
Публикувано на: Декември 18, 2020 в 18:12 ч
Бившият претендент за титлата на UFC в средна категория Йоел Ромеро е готов да се боксира с Джейк Пол. В последно време Пол нашумя след победа с нокаут над Нейт Робинсън. Пол не спира да предизвиква наляво и надясно ММА бойците, които му обръщат внимание и говорят за него, а това още повече му вдига акциите. Наскоро легендарният Флойд Мейуедър обяви, че ще се боксира с Логан Пол, който е брат на Джейк Пол.

Вижте също: Логан Пол се подигра на дребния Флойд Мейуедър

Така в момента двамата братя са две от най-горещите звезди в бойните спортове, а почти нямат никакъв опит. Разбира се, това е цирк, но цирк за много пари, който ще продава платени гледания.

Йоел Ромеро, който наскоро подсили Bellator даде интервю и реши да отговори на няколко въпроси свързани с 23-годишната интернет сензация Джейк Пол. "Soldier of God" хвърли ръкавицата към него и изяви желание да се боксират:

Ще отворя моята зала този уикенд. Там ще бъде и най-лошото копеле Хорхе Масвидал. Може да бъде там и Майкъл Биспинг. При него всичко е "може би", защото той преди време каза, че ще дойде в Куба, но не дойде. Той все още бяга. Много хора казват, че искат да ме пенсионират от спорта. Всички говорят това, но когато ме видят в клетката, всичко се променя. Хората не искат да се бия с мен, а бягат. 

Джейк Пол, братле, имаш този шанс сега. Не можеш да ме пратиш в пенсия. Ела при мен, бий се с мен и ме размажи. Аз нямам опит в бокса. Аз съм различна история от тези, които е победил. Мисля, че това момче говори много. Той е някакъв си ютюбър. Аз имам опит. 

Може би той тренира добре и може да ме победи. Може да ме прати в пенсия, но първо трябва да опита. Ела при мен и нека се бием. Хората ще видят, че си най-добрия и правиш това, което приказваш. Джейк Пол, обичам те. Джон Пол, ще се видим скоро. Ще се видим. 

Има ли някакъв шанс Джейк Пол, който е с 20 години по-млад от Ромеро ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес