Зареждане

Йеджейчик се закани да покаже 'полската сила' на Жанг

Йеджейчик се закани да покаже 'полската сила' на Жанг
Публикувано на: Декември 18, 2019 в 12:56 ч
Бившата шампионка в категория сламка при жените в UFC, Йоана Йеджейчик знае следващата си опонентка - тя ще се изправи срещу Вейли Жанг в UFC 248 през март в Лас Вегас.

"Тя е доста видя," сподели Йоана. "Не е толкова техничен състезател, но е много силна. Голяма е, масивна, затова и ударите ѝ са плътни. Аз съм висока за своята категория, така че няма как да кача толкова мускулна маса и да стана голяма."



Грубата сила бе достатъчна на Жанг да разхвърля Джесика Андраде из клетката, но може да не е достатъчна за да победи Йеджейчик.

"Всеки опонент е различен, а тя е много силна," допълва Йеджейчик. "Тя е млада, гладна за победа, с плътни удари. Гледах нейни битки преди два дни с Майк Браун, защото той е много надъхан за този двубой. Ще излезем с добра стратегия, но разбира се ще трябва да внимавам всяка секунда. Както казах, тя е много опасна, но ще ѝ покажа полската сила съвсем скоро."

Йеджейчик отново тръгна на поход към титлата, след като победи Мишел Уотерсън в UFC Fight Night 161 през октомври. Жанг пък натрупа статистика 20-1, побеждавайки Андраде за титлата в категория сламка през август.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес