Зареждане

Ясни са вариантите за съперник на Фьодор Емеляненко

Ясни са вариантите за съперник на Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Юни 27, 2021 в 00:00 ч
Четирима са потенциалните съперници за легендата Фьодор Емеляненко, който ще се бие през октомври. "The Last Emperor" ще се бие на 23-ти октовмри в дебютната галавечер на Bellator в Москва.

Вижте още - Фьодор Емеляненко ще оглави събитие на Bellator в Москва

Това е огромна новина за всички руснаци, които ще напълнят залата или стадиона, на който ще се проведе събитието. Ясно е, че това ще е най-голямата ММА галавечер за всички в Русия, а това вълнува много ММА бойци, които искат да са срещу Емеляненко.

Скот Кокър, който е президент на Bellator разкри, че Джош Барнет, Жуниор дос Сантос и Алистър Овърийм са варианти за голямата легенда. В интервю за медиите Кокър разкри следното за голямата галавечер около Емеляненко:

Има много бойци, които изявиха желание да се бият с Фьодор в Русия. Сигурен съм, че знаете имената, които се завъртяха за негови съперници. Ще говоря с него и ще видим какво мисли. 

Той трябва да се прибере, да помисли и да се разбере с треньорите си. Мениджърите на всички свободни агенти ни звънят. Джош Барнет ми писа тази сутрин. Наскоро говорих с мениджъра на Жуниор дос Сантос. Алистър Овърийм също е вариант и списъка продължава. 

Има много имена, но ще видим. Има много бойци, които искат да се бият с най-великият за всички времена. Ако бях боец, тогава и аз щях да го искам. Ще ни отнеме седмица или две, за да решим въпроса. 

Кой ще е съперник на Емеляненко ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес