Зареждане

Фьодор Емеляненко ще оглави събитие на Bellator в Москва

Фьодор Емеляненко ще оглави събитие на Bellator в Москва
Публикувано на: Юни 26, 2021 в 00:00 ч
Скот Кокър, който е президент на Bellator разкри голямата новина свързана с Фьодор Емеляненко. За първи път в своята история Bellator ще направят галавечер в Москва, Русия. Емеляненко ще оглави събитието, което ще се проведе на 23-ти октомври.

Кокър не разкри кой ще бъде съперник на Емеляненко и явно ще трябва да почакаме, за да разберем. В няколко свои интервюта Фьодор сподели, че иска да отмъсти на Райън Бейдър и Мат Митрион, които го нокаутираха под банера на Bellator.

Фьодор е готов да премери сили и с бившият шампион на UFC Жуниор Дос Сантос, който все още е свободен агент. За последно видяхме "The Last Emperor" в края на 2019 година в Япония. Тогава той нокаутира Куинтън Джаксън в първия рунд.

Фьодор е една от най-големите легенди в тежка категория на ММА. Той има още 2 оставащи битки от своя договор с Bellator, но наскоро разкри, че има опция да се оттегли след следващата си среща.

Галавечер с Фьодор в Москва означава, че има огромна вероятност той да се оттегли от ММА в родината си. Кой ще е съперник на Емеляненко ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес