Зареждане

Yancy Medeiros: Тренирах в джунглата и сега съм готов да отприщя горилата в лека категория

Yancy Medeiros: Тренирах в джунглата и сега съм готов да отприщя горилата в лека категория
Публикувано на: Ноември 27, 2018 в 00:20 ч
Yancy Medeiros не се наслаждава на хубава година. Той имаше само една битка през 2018 и тя беше загуба с нокаут в последните 2 секунди на първия рунд срещу Donald Cerrone през февруари. Той трябваше да се бие срещу Mike Perry на UFC 226, но контузи ребрата си и трябваше да се оттегли. Yancy Medeiros беше гост в BJPENN Radio и отново потвърди, че слиза в лека категория и ще отприщи гнева си над своите опоненти:


Доста се разочаровах от това, че не успях да се бия срещу Mike Perry, защото знам, че това щеше да е много интересна битка за феновете. Имах фрактура на реброто и болеше доста, но сега е на 100%. Бях на тренировка по джиу-джитсу и тренирах здравно, а след тренировката когато забелязах това ребро си казах, какво по дяволите ? Не можех да дишам. Всеки път в който го пипнех ме болеше отпред и отзад. Тогава си казах, че това може да е временно и когато се наспя, ще ми мине.

Дори не можех да си сваля тениската. Сега обаче се завърнах и дори тренирах в джунглата. Тренирах здраво и имам прекалено голяма страст към ММА. Глупостите се случват на всички. Една сутрин се събудих отидох в джунглата и включих на вълна "горила". Мятах се от дърво на дърво. Всички говорят, че лъва е цар на джунглата, но аз бях там и няма никакви лъвове. Напълно сериозен съм и съм горила. Тренирам здраво и не ми пука дали UFC одобряват или не, защото тази горила отива в лека категория.


В джунглата съм и ще сваля тези килограми. Ще сваля килограмите за лека категория и то още преди да е нужно това. Не му пука срещу кого ще се бия. Готов съм за всеки един боец от топ 10, но няма да казвам имена. Мога да сле включа като смяна в последната секунда, ако си боец от лека категория и искаш битка, то нека да се бием тогава. Готов съм и всички го знаят, искам да се бия и трябва да се бия. Моята дата за завръщане, трябваше да е още вчера. Готов съм да се бия в картите в началото на новата година или в края на тази година. Ще отприщя тази горила в лека категория. Някога да сте виждали слаба горила ? Именно!




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес