Зареждане

Ян Блахович: Ще намеря начин да победя Джон Джоунс

Ян Блахович: Ще намеря начин да победя Джон Джоунс
Публикувано на: Март 19, 2021 в 07:00 ч
Ян Блахович вярва, че един ден ще влезе в клетката с легендата Джон Джоунс. 38-годишния поляк седна на трона в полутежка категория, след като миналата година Джоунс оваканти титлата.

Ян стана шампион с победа над Доминик Рейес, а в началото на месеца защити златото с победа над Израел Адесаня. Опитния поляк е в серия от 5 поредни победи и тази година ще брани титлата си за втори път срещу Глоувър Тейшейра.

Джоунс от своя страна планира дебют в тежка категория, където ще се бие за титлата. Не е ясно какво крие бъдещето, но Блахович е уверен, че ще пресекат пътищата си с "Bones". В една от последните си медийни изяви Блахович сподели, че ще се опита да победи с нокаут в боя с Джоунс:

Джон Джоунс е някъде там и вярвам, че ще имам шанс да се бия с него в бъдеще. Мисля, че всеки иска да се бие срещу него. Ще видим в бъдеще. Той ми обеща тази битка, но сега не искам да говоря, защото е скучно за мен. Джон ми обеща тази битка, след като победих Кори Андерсън. 

Вярвам, че в бъдеще някак си ще уредим тази битка. Ако от UFC ми пратят договор за бой с Джоунс, тогава с моите хора ще намерим начин да го победим. Разбира се, че ще се опитам да го нокаутирам, но мисля, че ще бъде сходно като боя с Израел Адесаня.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес