Зареждане

Ян Блахович: Иржи Прохазка да се бие с Ракич

Ян Блахович: Иржи Прохазка да се бие с Ракич
Публикувано на: Юни 21, 2021 в 05:57 ч
Шампионът в полутежка категория на UFC Ян Блахович иска да види бой между Иржи Прохазка и Александър Ракич. В края на септември Ян ще брани титлата си срещу Глоувър Тейшейра. Дейна Уайт вече обеща шанс за титлата на Прохазка, който е бивш шампион на RIZIN и започна много силно в UFC. Прохазка успя да победи с тежки нокаути двама бивши претенденти за златото в UFC и впечатли много хора.

В началото на май Иржи нокаутира атрактивно Доминик Рейес и щеше да получи веднага шанс, ако Ян нямаше уредена среща. Блахович вярва, че ще се справи с Тейшейра, а след това ще му се наложи да брани титлата си отново.

Това обаче ще стане най-рано в края на тази година или началото на следващата. В интервю за BJPENN.COM Блахович каза следното за положението в категорията:

Вярвам, че ще победя Тейшейра и отново ще браня титлата си. След тази битка с Глоувър вероятно ще ми дадат бой с Иржи Прохазка. Мисля, че той трябва да се бие с Александър Ракич. 

Двамата ще излъчат претендент за титлата. Много хора забравят за Магомед Анкалаев. Той също е сред претендентите и може да е един от тези, които ще се бият с мен за титлата. 

Кой трябва да е следващ за Блахович ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес