Зареждане

Волкановски защити титлата с нова победа над Холоуей

Волкановски защити титлата с нова победа над Холоуей
Публикувано на: Юли 12, 2020 в 07:23 ч
Александър Волкановски успя да защити титлата си в категория перо с втора победа над бившият шампион Макс Холоуей. Двамата премериха сили в подглавната среща на UFC 251, което се провежда в Абу Даби. Битката между двамата беше много трудна за отсъждане, но в крайна сметка съдиите дадоха победа с раздвоено решение за шампиона.

В първите два рунда Холоуей успя да прати Волкановски два пъти в нокдаун и водеше с отбелязаните удари в боя. Ритниците от двете страни изобилстваха. Като цяло това бяха рундовете, в които бившия шампион имаше лек превес. В последните три рунда Волкановски се съвзе и започна да натиска. В края на боя Александър отбеляза две събаряния, но не успя да постигне нищо с тях. Така битката стигна до решение, което беше раздвоено в полза на шампиона - (48-47, 47-48, 48-47).

И ако в първата битка някои хора имаха съмнения за резултата, то в тази съмненията още повече ще се увеличат. С победата Александър навлезе в серия от 19 поредни победи. Холоуей от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби за втори път в кариерата си. Макс печели само 1 от последните си 4 битки в UFC.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес