Зареждане

Волкановски: Сехудо ще съжалява, ако се бие с мен

Волкановски: Сехудо ще съжалява, ако се бие с мен
Публикувано на: Март 11, 2020 в 08:00 ч
Александър Волкановски смята, че Хенри Сехудо само вдига излишен шум покрай името си, като отправя предизвикателства.

Сехудо, който в момента е шампион в категория петел, сподели че иска да се бие с Волкановски и ще се опита да стане първият шампион в три различни категории в UFC. Волкановски обаче не го взима на сериозно.

Вижте също: Хенри Сехудо се прицели във Волкановски и получи отговор

"Хенри ще вдига шум, за да набута името си в заглавията и да привлича внимание към себе си. Но ако се бие с мен, ако се изправим един срещу друг в Октагона, той ще съжали много бързо, че ме е предизвикал," каза Волкановски.
 

За да се бият двамата Сехудо трябва да победи Хосе Алдо в UFC 250. И макар това да е двубой, който не привлича вниманието на хората, Волкановски казва, че за него има интрига и бразилецът може да поднесе изненада.

"Алдо има няколко загуби, но е добър боец. Той ще е труден опонент за Сехудо, така че се надявам Сехудо да не подценява тази битка. Алдо не е шега-работа. Не знам на колко години е, но за възрасттта си се движи наистина добре. Алдо може да запише победа. Определено ще гледам този двубой. Интересен ми е."

Няма спор, че двубой между Сехудо и Волкановски би бил доста напрегнат и може да има смисъл, ако и двамата защитят успешно титлите си.

Каква е вашата прогноза за двубой между Волкановски и Сехудо и имате ли интерес да гледате такава битка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес