Зареждане

Волкановски подкрепя Холоуей за победа над Джъстин Гейджи на UFC 300

Волкановски подкрепя Холоуей за победа над Джъстин Гейджи на UFC 300
Публикувано на: Април 10, 2024 в 00:00 ч
Александър Волкановски е на мнение, че Макс Холоуей ще си свърши работата и ще победи Джъстин Гейджи на UFC 300.

Този уикенд Макс Холоуей и Джъстин Гейджи ще се сблъскат за шампионската титла на BMF. Очакванията, както можете да си представите, са че тези двама бойци ще дадат всичко от себе си в абсолютен сблъсък. Ако победителят е достатъчно убедителен, той може дори да си спечели шанс за короната в лека категория.

Александър Волкановски познава добре Макс като боец. "The Great", който е побеждавал "Blessed" три пъти, каза следното, когато прогнозира този двубой.


"Джъстин Гейджи, Макс Холоуей. Каква битка. Фаворит ли е Гейджи? Коефициентите не са много едностранчиви", каза Волкановски. "Начинът, по който някои хора говореха, мислех, че може би ще бъдат, но не може да имаш лош коефициент за Макс Холоуей. Много хора седят и казват: "Джъстин Гейджи е опасен, ала-бала." Нима забравихме брадичката на Макс Холоуей? Видяхме ли го в последните му битки? Навремето той беше по-уязвим... Сега има много повече умения, използва много повече удари.

"Човече, това ще бъде вълнуваща битка. Просто мисля, че хората очакват Макс да излезе напред и да направи това, което правеше преди, а Гейджи просто да хвърли нанесе няколко масивни удара", продължи Волкановски. "Вероятно отново ще видите Макс от муай тай годините му... Макс е аутсайдерът тук и мисля, че много хора го отписват и не знам защо... Не можем да забравяме брадичката на Макс Холоуей. Това е непобедена брадичка... Начинът, по който хората говорят, държейки се така, сякаш Макс няма шанс, не е правилен... Ще кажа, че моят избор е Макс Холоуей."

Съгласни ли сте с Алекс Вoлкановски?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес