Зареждане

Вейли Жанг: Йеджейчик не спря да плаче в болницата

Вейли Жанг: Йеджейчик не спря да плаче в болницата
Публикувано на: Март 13, 2020 в 10:06 ч
Вейли Жанг и Йоана Йеджейчик си спретнаха легендарна битка, която беше подглавна за UFC 248 миналия уикенд във Вегас. Двете дадоха всичко от себе си, но китайката успя да запази титлата си, след като стигнаха до съдийско решение, което беше раздвоено в нейна полза. След битката и двете бяха закарани в болницата, за да бъдат прегледани. Оказа се, че пораженията им не са сериозни, въпреки че главата на Йеджейчик беше деформирана от огромен хематом. Вейли даде интеврю пред медиите и сподели, че полякинята е плакала с часове в болницата. Ето какво още каза Жанг:


След битката, Йоана и аз, двете се срещнахме в болницата. Пристигнахме в болницата почти по едно и също време. Между нас имаше само една завеса. Тя плачеше с часове. Чувствах се много тъжна. Исках да я утеша, но заради езиковата бариера, можех да й кажа само: „Добра работа! Справихте се много добре. Ти си много добра." Тогава тя плачеше, прикривайки главата си. 

Бях тъжна, въпреки че тя прояви неуважение към мен преди битката. Видях нейните наранявания, докато тя плачеше. Чувствах се зле заради нея. Когато тя си тръгна ми каза, че трябва да продължа да браня титлата, а тя ще ме следи. Тя ми каза, че ще става все по-трудно и аз за малко да се разплача. Мисля, че един войн трябва да бъде такъв. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес