Зареждане

Вейли Жан защити титлата в брутална битка с Йеджейчик

Вейли Жан защити титлата в брутална битка с Йеджейчик
Публикувано на: Март 8, 2020 в 07:39 ч
Вейли Жан и Йоана Йеджейчик премериха сили в подглавната битка на UFC 248, което се провежда във Вегас. Феновете с нетърпение чакаха тази битка, в която беше заложена титлата в категория сламка. Двете си спретнаха брутална битка, в която си размениха много здрави удари. Срещата между двете беше много равностойна и до последно не се знаеше коя води в картите на съдиите.

Бившата шампионка от Полша вкара повече попадения в краката и тялото на китайката. Шампионката от своя страна заложи на повече удари в главата, от които огромен хематом се образува на челото на Йеджейчик. Битката между двете продължи всичките 5 рунда и това най-вероятно беше най-великата шампионска битка в историята на женския ММА.

Всички притаиха дъх в очакване на съдийското решение, което беше раздвоено в полза на Жан - (48-49, 48-47, 48-47). С тази победа тя навлезе в серия от 21 поредни победи и защити титлата си за първи път. Йеджейчик от своя страна губи серия от 2 поредни победи и печели само 2 от последните си 6 битки.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес