Зареждане

Вердум сигурен, че ще победи Джон Джоунс

Вердум сигурен, че ще победи Джон Джоунс
Публикувано на: Август 26, 2020 в 08:30 ч
Бившият шампион на UFC в тежката категория Фабрисио Вердум прояви интерес за супербитка срещу бившия шампион в полутежката - Джон Джоунс.

Бразилецът обяви намеренията си да се пробва като свободен агент, след като записа победа над бившия претендент Александър Густафсон през юли.

Наскоро Вердум сподели идея да се бие отново с Федор Емелианенко в Bellator, както и срещу Брандън Вера в ONE Championship. Но и вариант срещу Джон Джоунс в UFC също е възможен, ако двамата се срещнат в тежката категория, като "Vai Cavalo" е категоричен в успеха си.

Вижте също: Вердум се колабае между бой с Емеляненко и Брандън Вера
 
"Той е едър, не би трябвало Джон да има проблеми да отиде в тежката категория," сподели Вердум. "Да, бих се радвал някой ден да се бия с него. Уверен съм, че мога да победя. На 100% ще го приключа. Знам го. Тренирам си, психиката ми е добре. Мога да победя него и всеки друг."

Джоунс наскоро заяви открито намеренията си да мине в тежката категория и в знак на това освободи титлата, която държеше в полутежката. Сега новият шампион там ще стане ясен на 26-ти септември в UFC 253, когато за титлата ще се бият Доминик Райс и бившия шампион на KSW Ян Блахович.

Смятате ли, че ще видим битка между Вердум и Джоунс и как би приключила тя?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес