Зареждане

Вердум се колабае между бой с Емеляненко и Брандън Вера

Вердум се колабае между бой с Емеляненко и Брандън Вера
Публикувано на: Август 25, 2020 в 04:00 ч
Бившият шампион в тежка категория на UFC, Фабрисио Вердум все още не е решил къде ще продължи своята кариера. В края на миналия месец 43-годишния бразилец се върна на победния път след успех над Александър Густафсон. Това беше последна битка от договора на бразилеца с UFC и той категорично обяви, че няма да остане при тях.

Вердум почиваше през миналите 2 години, защото получи наказание от USADA и молеше организацията да го пуснат, но те му отказаха. Сега той вече е свободен и има много опции пред себе си. В интервю за MMAJunkie, Вердум сподели, че се колебае между ONЕ и Bellator:

Чакам още една седмица и ще кажа нещо за бъдещето ми. Обичам Скот Кокър, който е мой приятел. Той ме покани на вечеря. Той ми се обади и аз също му се обадих. Скот е добър човек и аз обичам Bellator. За сега съм по средата между ONЕ и Bellator. 

Може да направя битка с Фьодор Емеляненко в Bellator или с Брандън Вера в ONE Championship. Вера е мой син и аз го победих през 2008 година. Определено се страхува от мен. Ще отида в ONE и ще му взема титлата. Може и направо да ми дава титлата, без да се бием. Вера, просто ми предай титлата.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес