Зареждане

Джон Джоунс оваканти титлата, за да се качи при тежките

Джон Джоунс оваканти титлата, за да се качи при тежките
Публикувано на: Август 18, 2020 в 08:05 ч
Джон Джоунс обяви, че е провел сериозни разговори с UFC и вече официално се отказал от титлата си. "Bones" беше доста активен в социалните мрежи през последните часове и държеше феновете в течение с това, което се случва. Първоначално той обяви, че сдава титлата и ще си вземе дълга почивка от битките в клетката.

Малко по-късно Джоунс провел нов разговор с UFC, в който преговаряли за битка в тежка категория и той сподели, че всичко е минало добре и скоро ще започне да качва килограми, за да дебютира в тежка категория.

Джон реши да стимулира своите колеги от полутежка категория и обеща, че ще дари 100 000 долара за благотворителност, ако някой от тях спечели 6 поредни шампионски срещи. Ето какво още написа в социалните мрежи вече бившия шампион в полутежка категория:


Тъкмо затварям телефона след разговор с UFC. Днес потвърдих, че сдавам титлата в полутежка категория. Вече официално титлата е вакантна. Беше невероятно пътешествие и искрено благодаря на моите съперници, на UFC и на феновете. Последния път, в който говорих с UFC за моята заплата, нямаше преговори.

Ако това се промени, то тогава ще се върна, за да се бия в тежка категория. До тогава ще се наслаждавам на UFC, но като фен и ще се грижа за моето семейство. Ще остана в базата с данни на USADA в следващата година. 

Преди малко пак говорих с UFC и изглежда, че ще започна преговори за битка в тежка категория. Има добри новини и започвам да качвам килограми. Ще даря $100,000 за благотворителност, ако някой от бойците в полутежка категория спечели 6 поредни шампионски срещи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес