Зареждане

'Вече съм го бил два пъти' - Хасбула вижда лесна победа за Махачев над Волкановски

'Вече съм го бил два пъти' - Хасбула вижда лесна победа за Махачев над Волкановски
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 00:00 ч
Хасбула вярва, че шампионът на UFC в лека категория Ислам Макачев лесно ще защити колана си срещу Александър Волкановски на UFC 284.

Популярният в социалните мрежи Хасбула беше на място, когато протежето на Хабиб Нурмагомедов победи Чарлз Оливейра в два рунда, за да спечели вакантната титла на UFC 280 през октомври.

След двубоя Волкановски скочи в октагона, за да си поговори с Махачев, срещу когото сега трябва да се изправи на UFC 284 в Пърт на 11 февруари.

По време на скорошно интервю Хасбула сподели прогнозата си за главното събитие на UFC 284.

„Мисля, че Ислам ще го смаже, защото самият аз вече го бих два пъти.

След като забих бургер в лицето му, Ислам изобщо няма да се затрудни.“

Миналия септември Хасбула се срещна с Волкановски по време на обиколката му в Австралия.

Джобният майтапчия сподели храната си с Волкановски, като го подмами да погледне в питието му, преди да забие бургера си в лицето на „The Great“.

 
За щастие, шампионът на UFC в категория перо видя смешната страна нещата, въпреки че се озова с лют червен пипер в очите си.

Хасбула се опита да оправи бъркотията, като използва кърпички, за да избърше лицето на Волкановски, който се засмя на ситуацията, преди да качи кадри от инцидента в социалните мрежи с надпис „Наздраве Хасбула“.

Месец по-късно двамата отново се сблъскаха един с друг на UFC 280.

„Всички видяхте това, нали? Бургер в лицето, чили в окото. Буквално ме изгаряше“, каза Волкановски в скеч, публикуван на страницата на UFC в Twitter.

„Следващият път, когато го видя, ще го подредя. Казвам ви, ще го подредя добре."

В този момент Хасбула нахлува в стаята, придружен от зловеща музика.

„О, мамка му, той е тук“, каза „зашеметен“ Волк.

След това Хасбула му предложи да се ръкува, за да повлече „съперника“ си на земята.

„Добре, добре. Шегувах се“, извика боецът на UFC, докато беше блъскан, ритан и удрян от комедианта, който също има договор с UFC за реклама.

Накрая Хасбула взе колана на Волкановски и застана с крак върху шампиона в категория перо, който ще се стреми да стане петият шампион на UFC в две категории едновременно.

Това ще бъде по-лесно да се каже, отколкото да се направи срещу Макачачев, който не само е много по-голям човек, но е и приятел с Хасбула – някой с две гръмки победи над Волкановски.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес