Зареждане

Валентина Шевченко: Ще си върна титлата, защото съм най-добрата

Валентина Шевченко: Ще си върна титлата, защото съм най-добрата
Публикувано на: Септември 2, 2023 в 15:00 ч
Алекса Грасо шокира света на UFC 285 през март тази година. Мексиканката успя да победи Валентина Шевченко, която е смятана за една от най-добрите в историята на женския ММА. Грасо я събмитна в 4-тия рунд и спечели титлата в категория муха.

Сега двете ще направят реванш на 16-ти септември в Лас Вегас. Грасо и Шевченко оглавяват събитието UFC Fight Night 227, което ще се проведе в Т-Mobile Arena. Може да се каже, че кариерата на Шевченко е заложена на карта в тази битка.

Валентина вярва, че уверено е водила в първата битка, но една грешка е решила всичко. Сега тя се готви да си върне златото, защото е най-добрата:

"Всичко вървеше добре до момента в 4-тия рунд. Тя беше в ситуация, в която трябваше да направи нещо лудо, за да спечели. Донякъде очаквах нещо такова от нея. Очевидно е, защото претендентите правят тези неща. Гледах битките й, очаквах това, което тя направи и то просто се случи. Никога повече няма да се случи. 

Бих казала, че това е добър пример за бойни изкуства. Дори когато знаеш, че си най-добрият, най-умелият боец, понякога има шанс. Трябва да внимаваш във всяка секунда. Аз водех във всички рундове и крачех към победата. 

Бях сигурна, че правя всичко както трябва, но виждате само секунда и всичко може да бъде съвсем различно. Най-важното е, че имам още един шанс. Имам още една възможност да докажа, че съм най-добрата. Аз съм шампионката. Аз ще я победя.", сподели Шевченко.

Ще успее ли Валентина да си върне титлата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес