Зареждане

Валентина Шевченко показа титлите си от UFC

Валентина Шевченко показа титлите си от UFC
Публикувано на: Април 9, 2024 в 20:00 ч
Иконата на UFC Валентина Шевченко позира с всичките си 7 световни титли в категория муха. Шевченко безспорно е една от най-великите женски бойци в историята на смесените бойни изкуства. Въпреки че може вече да не е на върха в категория муха, „Bullet“ е безспорно най-великaта в категорията.

Защитавайки колана си рекордните седем пъти, Шевченко наскоро позира с всичките си 7 титли в социалните медии. Всяка една титла представлява една от нейните защити. Снимката напомня на емблематичната снимка на Деметриъс Джонсън със собствената му колекция злато от UFC.

По пътя тя записа името си в историческите книги, като спечели множество рекорди, включително най-много спечелени титли, най-много последователни защити на титли, най-много тейкдауни, най-много контролно време и най-много удари в историята на жените в категория муха.

Тя също беше обявена за боец на годината на Световните ММА награди за 2022 година. Времето на Валентина на върха в категорията приключи на 4 март 2023 г., когато тя претърпя шокираща загуба със събмишън в четвъртия рунд от Алекса Грасо.

Шест месеца по-късно, "Bullet" не успя да си върне короната по време на честването на Деня на независимостта на Мексико. Тя изкара 5 рунда с Грасо, след което съдиите дадоха разделно равенство. Сега двете ще са треньори в The Ultimate Fighter, а я края на сезона ще направят трилогия.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес