Зареждане

Узбекистански бойци с битки в Real Pain Challenge чрез приложението Fight Scout

Узбекистански бойци с битки в Real Pain Challenge чрез приложението Fight Scout
Публикувано на: Юли 9, 2022 в 16:40 ч
Мобилното приложение, което свързва професионалистите в бойните спортове, Fight Scout (www.fightscout.app) набира популярност в цял свят, включително и в България.

В него се свързват професионални бойци в различни бойни спортове, мениджъри и организатори с цел сключването на бизнес отношения.

Организаторите на MMA събитието RPC: Битката за доковете, показват че са в крак с иновациите и намериха през FightScout равностойни и атрактивни противници за българските бойци Емил Незиров и Александра Тончева.

Незиров ще се изправи срещу Шукроб Мирзавалиев в главното събитие на галавечерта.


Българският боец има сериозен опит в бойното самбо, но сега гради професионална ММА кариера, където вече има една победа.

Шукроб е един от най-перспективните състезатели в Узбекистан и е в серия от 3 поредни победи, последната от които бе през април със събмишън в EFC Global.

Тончева пък е една от най-атрактивните женски състезателки в българския ММА, като битките ѝ са почти изцяло в чужбина в мащабни турнир като RIZIN, SBC, Bellator и др. Битките ѝ винаги са зрелищни и именно затова тя получава покани на такова високо ниво.

В RPC: Битката за доковете нейна съперничка ще бъде узбекистанката Маклио Ахмадалиева. В профила ѝ във Fight Scout се вижда, че тя има опит не само в ММА, но и в кикбокса, което гарантира зрелищен двубой за зрителите на Морската гара в Бургас.


Fight Scout е първото по рода си мобилно приложение, което свързва всички професионалисти в бойните спортове от целия свят.

Бойци, мениджъри, организатори и фенове имат вече място, в което да намират полезна информация един за друг, което да ускори съвместната им работа.

Бойците, след създаване на профил, могат да намират двубои в международни организации и да бъдат откривани от организатори и мениджъри.

Мениджърите и организаторите от своя страна могат да намират нови и атрактивни бойци, лесно намират опоненти и популяризират събитията си пред международна аудитория.

Може да последвате Fight Scout App във Facebook и Instagram, за да се запознаете с всичко най-ново около развитието на приложението или директно да си го свалите за Android или iPhone.

Билети и ВИП маси за RPC: Битката за доковете може да се закупят от Eventim, като цените започват от 35 лв.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес