Зареждане

Усман Нурмагомедов запази титлата си на шампион в Bellator

Усман Нурмагомедов запази титлата си на шампион в Bellator
Публикувано на: Септември 9, 2024 в 00:00 ч
При завръщането си към състезателна дейност след проблем с допинга непобедената руска звезда Усман Нурмагомедов успя да запази безспорната си титла в лека категория в снощната главна битка на Bellator Champions Series 4 срещу претендента Александър Шабил с единодушно решение.

Нурмагомедов, който беше отстранен от участие, след като първоначалната му победа с единодушно съдийско решение над бившия шампион Брент Примус беше отменена до официален резултат "без състезание", беше въвлечен в антидопингов проблем.

Вижте също: Хабиб Нурмагомедов се развълнува и опита да удуши братовчед си

При положителна проба за забранено вещество Нурмагомедов остана безспорен крал на леката категория на Bellator MMA поради съобщената "неумишлена" употреба на въпросното вещество, оставайки шампион за очаквания снощи двубой с Шабили.

И след като постигна единодушно решение срещу претендента от Ростов Шабил, Нурмагомедов беше приветстван от своя треньор и роднина, бившия неоспорим шампион в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов, който го похвали, както и от настоящата звезда на Октагона Ислам Махачев.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес