Зареждане

Хабиб Нурмагомедов се развълнува и опита да удуши братовчед си

Хабиб Нурмагомедов се развълнува и опита да удуши братовчед си
Публикувано на: Септември 9, 2024 в 02:00 ч
Присъствието на Хабиб Нурмагомедов на събитието на Bellator в Сан Диего взе неочакван обрат по време на защитата на титлата на Усман Нурмагоемдов.

Хабиб добави уникален слой към своето треньорско наследство, когато не можа да се сдържи, освен да демонстрира събмишън върху своя братовчед Умар Нурмагомедов. Моментът се превърна в сензация в социалните мрежи, засенчвайки самия двубой за титлата в лека категория. Феновете не се сдържаха и започнаха да правят мемета от случката.

Докато битката напредваше, Усман доминираше в нея, поддържайки непобедения си рекорд с победа с единодушно съдийско решение над Александър Шаблий. Въпреки че двубоят беше категорична победа за Усман, феновете нямаше как да не забележат страничната драма, която се разиграваше в ъгъла.

Хабиб, винаги оживеният треньор, не можа да устои да реагира, когато Усман опита да задуши Шаблий. За изненада на всички, Хабиб реши да направи демонстрация на живо на своя братовчед Умар, който нямаше друг избор, освен да играе като тренировъчен манекен. Този епизод достигна нови нива на неочакван хумор.

Независимо дали беше облекчаване на стреса или просто Хабиб си беше класически Хабиб, инцидентът бързо се превърна в тема на нощта, предизвиквайки безкраен поток от шеги в социалните медии. Ето видео от случката:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес