Зареждане

Усман Нурмагомедов срещу Александър Шаблий на 7-ми септември

Усман Нурмагомедов срещу Александър Шаблий на 7-ми септември
Публикувано на: Юни 20, 2024 в 02:00 ч
Ясна е новата дата за битката между Усман Нурмагомедов и Александър Шаблий. 

Нурмагомедов ще брани титлата в лека категория на Bellator на 7-ми септември. Той ще се бие с Шаблий в главната битка на събитието Bellator Champions Series 4, което ще се проведе в Калифорния. Битката им трябваше да се случи през май, но Усман се оттегли заради контузия.

Усман е с рекорд 17-0-1 в ММА. В своята последна битка той победи Брент Примъс през октомври 2023 година. Победата му беше отменена, след като даде положителна проба за допинг. Оказа се, че това е заради замъсрена добавка, което го остави шампион в дивизията.

Победата все пак си остана отменена от комисията. Нурмагомедов приключва 14 от срещите си, като 8 пъти е с нокаут. Усман има 6 победи и 1 несъстояла се битка в Bellator. Битката между двамата би трябвало да е и финал на турнира в лека категория от 2023 година.

Шаблий е с рекорд 24-3 в ММА и е в серия от 9 поредни победи. В своята последна битка той победи Патрики Фрейре през ноември 2023 година. Битката беше полуфинал на турнира в категорията. Александър приключва 19 от срещите си и не е губил с нокаут в ММА.

Той има 5 победи под банера на Bellator. 13 от неговите битки приклчват още в първия рунд.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес