Зареждане

Urijah Faber: Henry Cejudo ме предизвика още преди 10 години

Urijah Faber: Henry Cejudo ме предизвика още преди 10 години
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 10:00 ч
Urijah Faber е сериозен в намерението си да се бие с Henry Cejudo и вече обяви решението си, след като победи с нокаут за 46 секунди Ricky Simon в Калифорния. Faber се завърна след 3 години в пенсия и отговори за Cejudo, който миналия месец обяви, че ще се бие с 3-бойци, сред които беше името на легендата. Двамата имат история от дълги години и пред TMZ, Faber реши да ни я разкаже:


Истината е, че Cejudo ме предизвика още преди 10 години. Тогава той беше при мен в залата и искаше мнението ми за битка между нас. Не го приемам на шега, защото той е златен медалист и вярва в себе си. Тогава си казах, че той е човек, който иска да се бие с най-добрите, а аз бях сред тях по онова време. 

Сега нещата се обърнаха и той е най-добрия в света, а аз искам да се бия с него. Мисля, че такава битка има смисъл. Определено искам да се бия с него. Цял живот съм се състезавал на високо ниво. 


Cejudo е двоен шампион и ще трябва да брани титлите в категория муха и петел. Трябва ли Faber да пререди всички и да се бие с него за титлата? 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес