Зареждане

Уралския хълк иска да се бие с Магомед Исмаилов

Уралския хълк иска да се бие с Магомед Исмаилов
Публикувано на: Октомври 12, 2020 в 02:00 ч
Иван Щирков, който е по-известен като Уралския хълк  се е прицелил в битка с Магомед Исмаилов. 32-годишния Щирков за малко акостира в UFC през 2019 година, но не успя да стигне до битка и си тръгна след голям скандал. Тогава той се провали на допинг тестове и USADA започнаха да го разследват, а Иван помоли да го освободят от UFC.

От организацията го освободиха, а малко по-късно USADA му наложи две години наказание. Щирков е с рекорд 17-1-1 в ММА и приключва 12 от своите битки. В своята последна среща Иван свали доста килограми и слезе в средна категория, където Пастернак с решение.

Щирков иска да премери сили с Исмаилов, който е в серия от 10 поредни победи и един от най-добрите ММА бойци в Русия. Магомед стана още по-известен, след като преди няколко месеца разпиля Александър Емеляненко. Ето какво сподели пред медиите Щирков за битка срещу Исмаилов.

Идеята е страхотна, нямам нищо против. Трябваше да го спомена веднъж на пресконференцията преди битката ми с Еномото. Тогава казах, че бих искал да се бия с Магомед Исмаилов, тъй като хората ме обсипваха с всякакви лоши неща. Аз не се отказвам от това желание. 

Ако Магомед иска да се бие, а аз също го искам, защо не? Трябва само някой да го организира. Всичко трябва да е ясно. И така, разбира се, можете да започнете с рекламата на този сблъсък.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес