Зареждане

Умар Нурмагомедов преди UFC Vegas 87: Тренирах като шампион!

Умар Нурмагомедов преди UFC Vegas 87: Тренирах като шампион!
Публикувано на: Март 1, 2024 в 02:00 ч
Непобеденият братовчед на Хабиб Нурмагомедов, Умар Нурмагомедов, ще се завърне в октагона на UFC този уикенд.

Негов съперник ще бъде дебютантът в клетката на организацията Бекзат Алмахан, когото той приема много сериозно. Нурмагомедов е един от най-добрите таланти в категория петел на UFC. Умар (16-0 ММА) е непобеден в ММА кариерата си. В последната си битка той спечели срещу Раони Барселос с технически нокаут на UFC Vegas 67 през януари 2023 година.

В разговор с журналисти преди събитието Нурмагомедов говори за своя съперник и за завръщането си в клетката на ММА след повече от година пауза.

"Не мисля, че ще е лесна битка за мен и не съм тренирал по този начин. Подготвих се много здраво. Тренирах все едно се боря за шампионската титла. Не подценявам съперника си. Това е страхотна възможност за него. Мисля, че е силен и ще го тестваме този уикенд.

Всички казват, че не заслужавам да се бия с топ боец, че не съм победил никого. Как така ? Имам резултат 4-0 в октагона на UFC, което не е лошо. Колко бойци започнаха кариерата си тук ? Не искам да съм прекалено самоуверен. Няма да кажа, че съм на върха или върха. 

Ако някой влезе в UFC и победи съперниците си, то това означава, че трябва да получи шанс да се бие с най-добрите бойци. Не можеш да кажеш, че не съм заслужил нещо, защото не съм се бил с никого. Как мога да направя това ? 

Мераб Двалишвили говори за това. Но как мога да победя някого, ако той не приема битки ?", каза Нурмагомедов.

Ще успее ли Нурмагомедов да стане шампион в UFC ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес