Зареждане

UFC се разделиха с трима бойци

UFC се разделиха с трима бойци
Публикувано на: Октомври 31, 2019 в 00:00 ч
Най-голямата ММА организация се раздели с трима от своите бойци. 25-годишният италианец Danilo Belluardo сподели в социалните мрежи, че е бил освободен, след като не успя да спечели двете си битки в UFC.

Той се бие в лека категория и направи дебют през юни, като загуби с нокаут от Joel Alvarez във втория рунд. Belluardo получи втори шанс, но в края на миналия месец загуби за 72 секунди от Mark Madsen и явно това е принудило UFC да размислят за него.

37-годишната Maia Stevenson също е освободена, след като не успя да спечели първите си 2 битки в UFC. През 2017 година тя загуби със събмишън от Sijara Eubanks, а миналата година последва нова загуба с нокаут от Polyana Viana. Maia Kahaunaele - Stevenson все пак си е намерила нова организация и ще се бие с голи ръце на BKFC 9 срещу Helen Peralta.

Младата японска надежда Yoshinori Horie също е освободен от организацията, след като загуби дебютната си битка. 24-годишния японец загуби с нокаут от Hakeem Dawodu през юли и така записа втора загуба в ММА, като статистиката му е 8-2 в клетката.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес