Зареждане

Mark Madsen: Мога да победя всеки в лека категория

Mark Madsen: Мога да победя всеки в лека категория
Публикувано на: Октомври 13, 2019 в 04:00 ч
Сребърният олимпийски медалист по борба Mark Madsen направи своя дебют в UFC в края на миналия месец в родната си Дания и победи с нокаут Danilo Belluardo за 72 секунди. С тази победа той увеличи статистиката си на 9-0 в ММА и оправда големите очаквания към него.

35-годишния боец вярва, че ще може да победи всеки един в лека категория, в която той направи дебют. Madsen (9-0 MMA, 1-0 UFC) все още няма голям опит в ММА и има какво да доказва, но той е уверен в себе си и твърди, че има потенциал и не се страхува от никого:


Вярвам, че имам потенциал да победя всеки в лека категория. Искам да се развивам и няма да бързам. Новак съм в спорта. Оттеглих се от борбата преди 18 месеца и се насочих към ММА. Няма да бързам, ще се развивам и ще видим какво ще се случи в бъдеще. 

Състезаваме се на много високо ниво в UFC. Това беше моя дебютна битка и си мислех, че ще се бия в прелимите, но вместо това бях подглавна среща. Дадоха ми шанс да се бия пред над 13,000  в Дания. Имаше доста напрежение и бях много развълнуван. 

Ще провеждам моите лагери тук в САЩ, когато имам битка. Ще идвам в САЩ. Тук има доста добри бойци и ще развивам добре борбата си в ММА с тези бойци. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес