Зареждане

Уайт: Моята цел е да направя Хабиб-Макгрегър 2

Уайт: Моята цел е да направя Хабиб-Макгрегър 2
Публикувано на: Януари 20, 2021 в 08:58 ч
Дейна Уайт сподели, че ако Конър Макгрегър победи в предстоящия си двубой в Абу Даби този уикенд, тогава най-вероятно ще гледаме реванш между него и Хабиб Нурмагомедов през лятото.

Макгрегър оглавява UFC 257 с битка срещу Дъстин Поарие.

Бившият двукратен шампион се спряга за един от евентуалните противници, които биха накарали Нурмагомедов да се върне отново в UFC и да защити титлата си. Настоящият 32-годишен шампион прекрати кариерата си през октомври, след като побед Джъстин Гейджи в UFC 254.

Дагестанецът и Уайт си направиха среща по-рано тази седмица, в която се затвориха само двамата в една стая и никой не знае какво са си казали.
 

 Уайт обаче сподели, че втора битка между двамата ще бъде най-голямата в историята на UFC.

"Да видим какво ще стане през уикенда," каза Уайт. "Зависи какво ще се случи. Ако Конър се педстави атрактивно, вероятно ще успеем да уредим двубой с Нурмагомедов.

Всеки си мисли, че Хабиб не иска да се бие с Конър. Хабиб мрази Конър и Конър мрази Хабиб. Моята работа е да организирам тази битка."

Вижте също: Конър Макгрегър: Хабиб се страхува, защото ще го унищожа

Президентът на UFC заяви, че и двамата са "неимоверно богати", което прави уреждането на реванша още по-трудно.

"Битката ще е много касова. И двамата ще направят много пари.

Това ще е важна битка и за кариерата и на двамата. Защото Конър иска да отмъсти за загубата си, а Хабиб иска да победи Конър два пъти, за да се докаже."

Уайт планира да се срещне следващата седмица с Хабиб в Лас Вегас, където да получи окончателен отговор за бъдещето на шампиона.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес