Зареждане

Конър Макгрегър: Хабиб се страхува, защото ще го унищожа

Конър Макгрегър: Хабиб се страхува, защото ще го унищожа
Публикувано на: Януари 18, 2021 в 07:00 ч
Конър Макгрегър вярва, че във втората битка ще унищожи Хабиб Нурмагомедов, който се страхувал и избрал да избяга. "The Eagle" реши да се оттегли от ММА в края на миналата година, след като защити титлата с победа над Джъстин Гейджи.

Хабиб реши да спре с рекорд 29-0 в ММА, но преди няколко дни се срещна с Дейна Уайт и явно е променил мнението си. Близо 3 месеца Хабиб не спря да говори, че никога няма да се бие повече, но явно президента на UFC го е накарал да размисли.

Нурмагомедов е казал на Уайт, че ако Конър Макгрегър направи нещо специално този уикенд, тогава ще се върне, за да се сбият за втори път. Не така обаче смята "The Notorious".

Бившия двоен шампион вярва, че той е този, който може да смаже Хабиб, но той се страхува и е избрал да избяга. Ето какво още сподели Макгрегър за своя върл враг, който в първата битка го събмитна преди няколко години:

Мисля, че Хабиб Нурмагомедов се страхува от мен и това е сигурно. Не го виня за това. Аз знам със сигурност какво да очаквам срещу него. В онази нощ се бих с най-добрата му версия, а той с най-лошата ми версия. Всички знаем това. Аз съм отговорът, който ще унищожи този човек. 

Той вече не може да заблуди хората. Според мен той не е истински боец. Как можеше да си тръгнеш? Има толкова много страхотни битки, които трябва да се водят. Има битки с Нейт Диас, Тони Фъргюсън, реванш с мен, битка с Чарлз Оливейра. 

Мисля, че е просто нелепо да си тръгваш. Хабиб не само се насра в автобуса, но и се напика. В крайна сметка си има семейсни въпроси. Нещата са такива, каквито са. Всичко най-добро за него. 

Обичам Дъстин Поарие. Мисля, че е добър боец. Сега е още по-добър. Аз обаче съм нива над него и ще го нокаутирам за 60 секунди.

Страхува ли се Хабиб от Макгрегър ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес