Зареждане

Уайт: Ако вярвате на Фабия, тогава заслужавате бой с пръчка

Уайт: Ако вярвате на Фабия, тогава заслужавате бой с пръчка
Публикувано на: Юни 4, 2021 в 15:00 ч
Дейна Уайт не е съгласен с твърденията на Джошуа Фабия, който е бивш треньор на Диего Санчез. Преди месец Фабия реши да критикува UFC и включи в драмата Диего, който му тръгна по акъла и беше уволнен от UFC.

Кошмара реши да приеме съветите на много от феновете си и се раздели с Фабия. Това обаче няма да е лесна раздяла, защото Фабия влезе в атакуващ режим към Диего и го обвини в сериозни неща.

Джошуа твърди, че Санчез продавал битки в UFC и ползвал забранени вещества и наркотици. Фабия дори си позволи да обвини Дейна Уайт, че чука състезателки на UFC. Уайт обаче не смята да го съди и сподели следното пред медиите:

Този човек не спира да говори глупости за другите. Сега се обръща срещу Диего и започва да говори и против него. Единственото, в което Санчез е виновен е това, че е наистина добър човек. Диего е един от най-добрите хора, които може да срещнете. 

Джошуа Фабия е пълен глупак. Ако приемете нещо насериозно от него, тогава трябва да ви пребият с пръчка. Ако някой сериозен говореше, че имало уредени битки, тогава щях да предприема нещо. Не ми пука за нищо от това, което говори. 

Мисля, че това хлапе е психично болно. Защо да пускам адвокатите си срещу психично болен тъпак ? Няма да го съдим, защото е загуба на време. 

Вярвате ли на Фабия ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес