Зареждане

Tyron Woodley: Ще пребия дебелият боклук Kelvin Gastelum

Tyron Woodley: Ще пребия дебелият боклук Kelvin Gastelum
Публикувано на: Октомври 22, 2019 в 00:00 ч
Tyron Woodley не е доволен от коментарите по негов адрес, които отправи неговия бивш опонент Kelvin Gastelum. Двамата се биха преди 4 години във Вегас и тогава Gastelum се провали на кантара и беше с над 2 килограма по-тежък от бившия шампион. Woodley реши да се бие, въпреки предимството на Kelvin и го победи с раздвоено решение.

Тази загуба явно все още горчи на Gastelum и той си пожела реванш с Tyron, което явно не се хареса на "The Chosen One" и той реши да отговори на своя бивш опонент по следния начин:


Kelvin Fatselum e този, който се би с мен в средна категория, въпреки че аз бях на килограмите за полусредна категория. В битката му сритах задника, въпреки че си счупих крака, а след битката му върнах парите, които ми се полагаха, защото се провали на кантара. 

Сега 3 години по-късно е решил да говори глупости. Майната им на всички от неговия екип. Той иска да се бие с мен. Какво ще направи различно този път ? Дадох ти добри отзиви по ESPN преди битката ти с  Israel Adesanya. Уважавах те много и не коментирах това, че се провали на кантара. 

Сега ти говориш глупости за мен ? Ще те пребия точно сега. Ще те пребия в клетката. Ти си боклук и всички хора от твоя екип са боклуци. Той е дебел загубеняк.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес