Зареждане

Трудности в детството изграждат Demetrious Johnson

Трудности в детството изграждат Demetrious Johnson
Публикувано на: Юли 20, 2019 в 07:00 ч
Demetrious Johnson (28-3-1) е една от най-големите легенди на UFC и като цяло на ММА. "Mighty Mouse" успя да защити цели 11 последователни пъти своята титла в категория муха и с това счупи рекорда на Anderson Silva, който беше 10 последователни защити. DJ загуби титлата си от Henry Cejudo през август 2018 година и реши, че иска да пробва нещо ново.

Той избра ONE Championship, където взе участие в турнира им в категория муха и дебютира с победа над Yuya Wakamatsu със събмишън през март. Сега Johnson се завръща, за да се бие срещу Tatsumitsu Wada на ONE Championship: Dawn of Heroes през август и от ONE решиха да пуснат видео, в което DJ разказва за своето детство, което го изгражда като личност и боец:


Моят доведен баща пое различен път в това да ни отглежда и ни малтретираше. Това си беше негов избор и той трябва да живее с това. Той пое по един насилствен път и ни пращаше в ъгъла за по 15 минути и други неща. Можех да гледам на това като на нещо негативно, но го приемах позитивно. 

Това ме направи по-добър баща, защото не искам моите деца да минават през това. Отгледа ме майка ми, която беше глуха и тя искаше винаги да я гледаме в лицето, за да чете по устните ни това, което искаме да кажем. Тя беше много добра в четенето по устни и малко хора можеха да разберат, че е глуха. 




Ще успее ли DJ да спечели турнира и да стане шампион в ONE ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес