Зареждане

Трейлър: Норман Парк срещу Влади Кънчев в EFM SHOW 2

Публикувано на: Август 7, 2021 в 02:00 ч
Това е определено един от сблъсъците в EFM SHOW 2, който ще ни изправи на крака.

Владислав Кънчев е един от най-атрактивните бойци на България. Бивш шампион на престижната сръбска организация "SBC", шампион по граплинг, вице-републикански шампион по бокс, както и собственик и треньор на клуб "Tiger sport" в София. Статистиката му е 11-6-2.

Владислав не подбира противниците си, играта му е агресивна и се отличава със силни удари и е един от най-атрактивните ММА състезатели у нас.

В предстоящото издание на EFM SHOW 2, което ще се проведе на 11-ти септември столичната "Арена Армеец", Влади ще се изправи срещу опитен боец с битки в UFC.

34-годишният 'Stormin' Norman Parke е роден в Бушмилс, Северна Ирландия. Професионален състезател по ММА от 2006 г. Парк се е състезавал за UFC, Absolute Championship Berkut, KSW и BAMMA. Бил е състезател на Team UK в The Ultimate Fighter: The Smashes в края на 2012 г. и спечели турнира в лека категория. Личната статистика на Парк е 28-7-1. Последната му среща завършва със загуба.

Двамата вече се срещнаха очи в очи по време на медийна пресконференция в София.

Вижте също: Влади Кънчев към Норман Парк: Направи сериозна грешка!

Залетяха люти закани от страна на ирландеца, които обаче само мотивираха Кънчев да победи убедително пред семейството си, пред своите приятели и родната публика.


EFM Show 2 събира едни от топ бойците на България на 11-ти септември, сред които Живко Стоименов, Михаил Николов, Александър Цонев, Георги Валентинов, Даниел Илиев и др.

Билетите за EFM Show 2 са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Цените на билетите започват от 12 лв.

Девет ММА битки, една битка К-1 и две във формулата Cage box ще гарантират едно емоционално и грандиозно спортно събитие в България.

Двубоите в Cage Box са нова формула, създадена от EFM Show. В нея битките се провеждат в най-малкия боксов ринг в света (3,6 м х 3,6 м), което не оставя място за тактика и изчисления. Борбите са бързи, динамични и експлозивни.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес