Зареждане

Треньорът на Нгану вярва, че арабите може да го сбият с Джоунс

Треньорът на Нгану вярва, че арабите може да го сбият с Джоунс
Публикувано на: Август 17, 2024 в 02:00 ч
Ако някой може да събере Франсис Нгану и Джон Джоунс в клетка, това ще бъдат арабските шейхове.

Наскоро стана ясно, че един от най-страховитите бойци в тежка категория, бившият шампион на UFC Франсис Нгану се завръща в ММА. След два боксови мача, Нгану ще направи своя дебют в PFL в битка срещу шампиона на организацията Ренан Ферейра.

Роденият в Камерун обаче мечтае за различна битка - битка за величие  срещу Джон Джоунс. Толкова много вече беше казано за супербитката, която така и не се състоя. Нгану се раздели с UFC в началото на 2023 година и оваканти титлата, която след това Джоунс спечели.

В момента Джоунс се готви за Стипе Миочич през ноември, а Нгану за Ферейра през октомври. Ерик Никсих, треньор на Нгану, вярва, че битката с Джон е възможна. Никсих твърди, че парите са всичко и арабските пари могат да организират тази битка.

„Повече от веднъж съм казвал, че Джон Джоунс е най-добрият, който някога се е бил. И ако сте истински състезател, искате да се биете с най-добрите. Очевидно Франсис иска да покаже най-добрите си качества. Аз съм голям оптимист, когато става въпрос за тези неща. Мисля, че парите са всичко. 

Имаме добри отношения със Саудитска Арабия и знам, че и UFC също си сътрудничат с тази страна. С цялото ми уважение към Дейна, той също има шеф. И може да му кажат: „Хей, пич, можеш да направиш много пари там. Ще направим тази битка, оставете егото си настрана.,” каза Никсих.

Наскоро Джоунс обяви, че тази година ще сложи край на кариерата си. Джоунс - Нгану е битка, която вероятно никога няма да видим.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес