Зареждане

Треньорът на Адесаня: Не го подценявайте! Все още има какво да предложи

Треньорът на Адесаня: Не го подценявайте! Все още има какво да предложи
Публикувано на: Август 31, 2024 в 02:00 ч
Израел Адесаня загуби втория си пореден мач в UFC, а феновете вярват, че светна червената предупредителна лампа в кариерата му. Времето му на върха може би е към своя край. Бившият шампион има две поредни загуби в три от последните си четири мача.

Някога доминиращият боец с нигерийски корени постепенно се придвижва към точката на залез в кариерата си, което се посочва например от Майкъл Биспинг. Британският ветеран каза в своя акаунт, че Адесаня мина върха си и сега ще започне да върви надолу.

Такова е мнението и на голяма част от феновете. Тези предупредителни знаци достигнаха до треньора на Адесаня, Юджийн Бареман. Той се опита да ги опровергава, но в същото време призна, че имат нужда от промени.

„Не съм съгласен с хората, които казват, че Израел е преминал своя връх, но в същото време съм съгласен, че не можем да продължим без промяна. Израел ни даде някои от най-добрите мачове в миналото. Той доминираше благодарение на своята техника, прецизен поглед и високо бойно IQ. 

Когато сега не му върви, хората веднага го хвърлят на боклука, но истината е, че двубоят с Дрикус дю Плеси беше доста равностоен. Когато си изтощен, ръцете, краката и мозъкът ти не работят. В този аспект започнаха най-много проблеми и трябва да работим върху това. 

Трябва да работим по този въпрос, а също и по отношение на психологията. Чувствам, че Израел все още се влияе от тази загуба срещу Шон Стрикланд, където нищо наистина не се получи за него.", каза Бареман.

Ще успее ли Адесаня да се върне към победите ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес