Зареждане

Tony Ferguson предизвика... Jon Jones?

Tony Ferguson предизвика... Jon Jones?
Публикувано на: Октомври 23, 2019 в 00:00 ч
На всички ни е ясно, за Tony Ferguson иска максимално скоро да влезе в клетката на UFC.

И макар Ferguson да се очаква да бъде следващия претендент за титлата на Khabib Nurmagomedov, топ боецът в леката категория реши къде на шега, къде на сериозно, да предизвика вниманието на Jon Jones.

Ferguson изстреля в Twitter следната публикация, в която предизвиква настоящия шампион в полутежката категория.

"Говориш много глупости, Jon Jones. Искаш ли пак да си поиграем, както го направихме в колежа? Качих се две категории нагоре и мога да го направя отново."От написаното става ясно, че между двамата има предишна история.

Въпросът е: дали Tony Ferguson е победил Jon Jones в борцов мач? Имайки предвид габаритите на двамата това изглежда невъзможно. Макар, че ако вземем времето предвид нещата може и да се напаснат.

Jones през 2006-та участва в националното първенство по борба от отбора на университета на Йова. Ferguson, също през 2006-та, взима националната титла на колежите в категория до 75 килограма.

Ferguson обаче не за пръв път се закача с топ бойци от по-тежките категории. Преди време той имаше и разпра с бившия шампион в тежката категория Fabricio Werdum.


И макар да знаем, че такъв двубой няма как да се състои към момента, какво би се случило, ако двамата влязат в клетката?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес