Зареждане

Tony Ferguson обеща да причини болка на Anthony Pettis на UFC 229

Tony Ferguson обеща да причини болка на Anthony Pettis на UFC 229
Публикувано на: Август 27, 2018 в 10:32 ч
След като прекара последните шест месеца извън клетката заради контузеното си коляно и трябваше да се лиши от временната си титла в лека категория, Tony Ferguson ще се завърне в играта за двубой с Anthony Pettis, който ще се проведе на UFC 229 (6-ти октомври). В същата вечер ще се бият Conor McGregor и Khabib Nurmagomedov за титлата в лека категория. Какъв по-добър начин да си заслужиш битка с шампиона?

Да се надяваме, че Tony все пак ще си се бие с Anthony Pettis и няма да му се налага да замества. Очертава се интересен двубой, като Tony дори описа ситуацията в своя Instagram:

"Anthony Pettis, отборът ти се опита да се подиграе с мен на UFC 181. Казах ти, че скоро ще се видим. Сега ще отговаряш пред мен. Бих приел публичното ти извинение преди битката, ако искаш да приключим с това и да се бием като джентълмени."



"Каквото и да се случи, ще те боли. Скоро ще се видим, друже. Бъди послушен. Радвай се, че UFC 229 е толкова далеч."

Ferguson добави и снимка с временната си титла, която от UFC обезцениха след като Nurmagomedov си спечели титлата на категорията по време на UFC 223. Имаме чувството, че титлата на Tony обаче никъде няма да ходи, тъй като се очаква той да бъде фаворит на предстоящото събитие.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес