Зареждане

Тони Фъргюсън: Хабиб се страхуваше от мен

Тони Фъргюсън: Хабиб се страхуваше от мен
Публикувано на: Септември 9, 2021 в 04:00 ч
Тони Фъргюсън продължава да тъжи по пропадналите битки срещу Хабиб Нурмагомедов. Двамата имаха насрочени срещи цели 5 пъти, но за съжаление така и не ги видяхме. Хабиб и Тони няколко пъти заставаха лице в лице и разменяха закани и обиди.

По онова време и двамата бяха в големи серии от победи и всички ги считаха за най-добрите в дивизията. Срещата им беше една от най-чаканите в историята на спорта, но така и не я видяхме. За последно Хабиб и Тони имаха уредена среща в началото на 2020 година.

Тогава COVID-19 обърка плановете и събитието пропадна. Преди това обаче Хабиб се прибра в Русия, въпреки че знаеше за ситуацията с COVID. Нурмагомедов се оплака, че нямал право да пътува заради COVID.

Тогава му беше предложен частен полет за САЩ, за да се бие с Фъргюсън, но Хабиб отказа. Така за 5-ти път пропадна срещата им, а това беше и началото на падението на Фъргюсън.

Към днешна дата Тони е в серия от 3 поредни загуби, а Хабиб вече се оттегли от ММА. "El Cucuy" обаче не спира да говори за Хабиб и да го предизвиква. В своя акаунт в социалните мрежи Фъргюсън пусна видео, с което сподели, че Хабиб се изплашил преди година от битката им.

Страхуваше ли са Хабиб от Фъргюсън ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес