Зареждане

Тони Фъргюсън: Хабиб няма топки и избяга от кървава баня

Тони Фъргюсън: Хабиб няма топки и избяга от кървава баня
Публикувано на: Декември 2, 2021 в 04:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория на UFC Тони Фъргюсън продължава да тъжи по провалената битка с Хабиб Нурмагомедов. В последните няколко години двамата трябваше да се бият 5 пъти, но за съжаление срещата им пропадна.

За последно трябваше да ги видим един срещу друг през април 2020 година. Тогава обаче започна всичко с COVID-19, а Хабиб реши да се прибере в Русия и отказа да пътува до САЩ, което доведе до 5-ти провал на този сблъсък.

Това може би беше правилното решение за Нурмагомедов, защото тогава баща му беше болен и два месеца по-късно почина. Тони от своя страна записа 3 поредни загуби от Джъстин Гейджи, Чарлз Оливейра и Бенеил Дариуш.

В своя акаунт в социалните мрежи Фъргюсън засипа Нурмагомедов с критика и се закани, че ще го спипа. Ето какво написа "El Cucuy" по адрес на Хабиб, който вече е в пенсия:

Всичко, което прави този с дебелата глава е да яде. Хабиб говореше глупости, а след това се прибра у дома като страхливец, за да избяга от кървавата баня. 

Казаха му, че няма да може да се прибере, ако загуби от мен. По онова време Хабиб и неговите хора се подиграваха на бездомник и го пуснаха в интернет. 

Ще сритам задника на тази кучка. Няма уважение. Той е с рекорд 29-1 в ММА. Няма топки. Той ми дължи 20 лицеви опори, а аз два удара в стомаха. Няма висока планина или низина, които да те спасят от мен. 

Най-близкото нещо, което може да имаме до Хабиб - Фъргюсън е битка Махачев - Фъгюсън. За съжаление Ислам ще се бие с Бенеил Дариуш през февруари и може да си спечели шанс за титлата. Тони от своя страна е с единия крак извън UFC заради серията си от загуби.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес